Trainingen met open inschrijving

Confronteren met respect

Een tweedaagse training voor mensen die het lastig vinden om te confronteren, het vermijden of het uitstellen. Leer hoe je het wèl kunt doen, met meer moed en gemak. Je onderzoekt in deze training wat de lessen zijn die je in het verleden hebt geleerd over het inzetten van boosheid en hoe dat je gedrag nu beïnvloedt. We maken een reis (U-proces) waarin je je patronen erkent, er met mededogen naar kijkt en loslaat wat niet effectief is. De tweede dag werk je uit hoe je het wel wilt doen en kun je enkele oefeningen doen. Leer scheppend te confronteren om iets te bereiken waar je in gelooft.

Er zijn nog geen trainingen ingepland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Effectief boos zijn  

Een tweedaagse training voor mensen die willen oefenen hoe ze hun boosheid effectief in kunnen zetten.  Je grens stellen, je eigen stressreacties leren kennen, omgaan met de reacties van anderen (o.a. agressie) zijn onderwerpen waar we mee aan de slag gaan. We werken o.a. met een acteur die feedback geeft op gedrag in de vorm van gedrag en uitlegt waarom dit het gedrag is dat je oproept. Het is ook een speelse tweedaagse waarin je uitgedaagd wordt om met lichtheid en humor te kijken en te werken.

Er zijn nog geen trainingen ingepland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

‘Mooi boos’ opstellingen 

Patronen rondom het inzetten van boosheid kunnen hardnekkig zijn. Ze zijn niet altijd persoonlijk, maar kunnen ook voortkomen uit en gelinkt zijn aan het familiesysteem van herkomst of het organisatiesysteem. Er is dan, naast het persoonlijke ook een is Inschrijfformulier Eff. boos zijn nov 14 patroon dat invloed heeft op je gedrag. Of dat zo is kunnen we onderzoeken in een systeemopstelling. We verzorgen eendaagse seminars waarin meerdere mensen een opstelling kunnen doen. Je kunt daaraan deelnemen als representant of door een vraag in te brengen. In het laatste geval hebben we een (telefonisch) intakegesprek.

Er zijn nog geen trainingen ingepland. Neem contact met ons op voor meer informatie.