Spoedcursus Mooi Boos: de eeuwige bron.

Posted by on feb 26, 2015 | 0 comments

Spoedcursus Mooi Boos: de eeuwige bron.

Iedereen die denkt dat ie nog iets te leren heeft op recht-door-zee, confronteren met respect, autonomie, daadkracht, lef en besluitvaardigheid: lees The Fountainhead (in NL vertaald als: De Eeuwige Bron). Echt de Bijbel voor “Mooi Boos”.

En/of: ga naar het gelijknamige toneelstuk van Toneelgroep Amsterdam dat wereldwijd bejubeld wordt. Ik vond het schitterend, onvergetelijk. En als je nuĀ snel bent… heb je in november 2015 nog een plaatsje (verder uitverkocht)!
Dikke, vette, Mooi Boze aanrader!!

Als je niet de spoedcursus wilt, maar de hele training: op 5 en 6 novemberĀ 2015 is er weer een tweedaagse training Confronteren met Respect. Klik hier voor meer informatie.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *