Nicoline van der Heijden

Tijdens mijn acteursopleiding leerde ik me te verplaatsen in alle mogelijke vormen van gedrag en dit gedrag zo neer te zetten dat het anderen raakt. Als trainingsacteur leerde ik mijn acteurschap in te zetten ten behoeve van leerprocessen. Dat betekent gedrag laten zien waar deelnemers last van hebben of ongepast vinden. In het rollenspel zag ik telkens een aantal patronen terugkeren. Patronen die deelnemers ervan weerhielden adequaat te reageren.


Ik volgde opleidingen in Systemisch Werk, de Transactionele Analyse en Logosynthese® om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van onze unieke gedragspatronen.

Gedrag roept gedrag op
Mijn trainingen gaan over het doorbreken van belemmerende patronen door je bewust te worden van je behoeften en van daaruit te gaan handelen. Je ontwikkelt je interne regisseur: uit je automatische reactie naar bewuste keuzes in gedrag die bijdragen aan begrip, verbinding en groei.

Aanpak
Om de theorie inzichtelijk en invoelbaar te maken zet ik mijn acteurschap in. Ook werk ik met verhalen, filmfragmenten of scènes uit de klassieke toneelliteratuur. Ervaringsgerichte oefeningen zorgen voor de vertaalslag naar je dagelijkse praktijk.

Wat levert het je op?

  • Je leert op een speelse manier de energie van boosheid te verkennen en effectief in te zetten.
  • Je vergroot je zelfinzicht, zelfvertrouwen en flexibiliteit in contact met anderen.
  • Je leert op een gezonde manier op te komen voor wat voor jou van waarde is.

Reacties op mijn manier van werken:
Uitdagend en veilig. Processen worden in korte tijd inzichtelijk. Verrassend, met humor.

Wil je ervaren:

  • Dat opkomen voor wat voor jou van belang is respect oplevert?
  • Dat confronteren een vaardigheid is die de relatie helpt intensiveren?
  • Dat gezonde boosheid leidt naar levenslust en passie?

Neem dan contact met me op.

Bereik Nicoline op:
nicoline.v.d.heijden@tarantula.nl
06-53 51 73 23
LinkedIn
Tarantula

Scroll naar boven